Munay-Ki

MUNAY-KI

Átadás és oktatói képzés

2020. Április 16-19.

Balatonfelvidék

13. Rítus - Anyaméh Gyógyítás

2019. November 24. 9:00-12:00

Budapest

A 2011-es évet Dél-Amerikában töltöttem. Spirituális utazásom célja Hermano Tahuiro inka pap tudásának megismerése volt. Ott találkoztam a sámán gyógyítás alapjaival és a Munay-Kival, ami később általam jutott el Magyarországra. A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, jelentése „Szeretlek”. Ez az ősi spirituális tradíció az energiával és a négy elemmel (föld, víz, levegő, tűz) dolgozik.  A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek az idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

Tapasztald meg az erejét ennek a tradíciónak, a természet erőit használó gyakorlatokkal! Ébreszd fel a benned rejlő bölcsességet és válj tudatosabbá, saját magad és az emberiség gyógyulásáért! 
Az idő most jött el!

A beavatás egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására, amik nemcsak gyerekkorbeli, de karmikus és előző életbeliek is lehetnek. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. Ezen sebek megtisztítása után szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj a Homo Luminous.

Az ősi amerikaiak próféciáik szerint az új emberiség természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. Ez a kilenc rítusú beavatás a kód ehhez az új emberiséghez, ami napjainkig csak az andokbeli magasrendű bölcsek számára volt elérhető. Tradicionálisan, valakinek éveket kellett szent tanulással töltenie mielőtt és miközben részt vehetett a beavatási rituálén. Viszont az emberi történelem egy kritikus csomóponthoz érkezett, így az andokbeli Öregek döntöttek, ezen rítusok el kell jussanak minél több emberhez.

A Munay-kit lehetőséged van hétköznapokon egyéni energia átadás formájában megkapnod  vagy hétvégi, csoportos, egy vagy több napos elvonulások keretében elsajátítanod. A három, négy napos elvonulás alatt a résztvevők megkapják mind a kilenc beavatási rítust és meg is tanulják azt átadni. A rítusok mellett különböző gyógyító szertartásokat és meditációkat tartunk, hogy összekapcsolódjunk a négy elemmel (föld, víz, levegő, tűz). Az elvonulások kis csoportban történnek.

Lehetőség van a Munay-Ki rítusait egyénileg, részleteiben megkapni 5 x 2,5 óra alatt. Ezalatt a résztvevő megkapja mind a 9 beavatási rítust és meg is tanulja hogyan kell azokat átadni.

Részvételi díj:
 5 × 15.000Ft
Helyszín: Balatonalmádi

Egyéni megbeszélés alapján, hétköznapokon.

Részvételi díj:
 10.000Ft/óra. Bérlet kedvezmény: 40.000Ft/ 5 alkalom.
Helyszín: Balatonalmádi

A Munay-ki átadás egy különleges formája a csoportos átadás. Erre különböző 2-4 napos programokat szervezünk Budapesten vagy a Balatonfelvidéken. A program alatt a beavatott megkapja mind a 9 Munay-Ki Rítust.
Az átadások kis csoportokban történnek, így limitált számban várom az érdeklődőket (4-8 fő).

Időpont: Az általam szervezett időpontokat lásd lentebb. Egyéb esetben igény szerint, min 4 fő részvétele esetén bárhol az országban szívesen megtartom.
Részvételi díj:
 50.000Ft/fő megfelelő számú résztvevő esetén
Helyszín: igény szerint

Munay-Ki visszajelzések

“Köszönöm ezt az 5 napot, csodálatos volt! Úgy érzem teljes mértékben megkaptam mindazt, amiért jönnöm kellett. Nagyon jó volt a perui beavatás, sokszor éreztem azokat az energiákat, amiket már a Machu Pichun is megtapasztaltam. Köszönöm, hogy az újjászületése nem segítettél! Indulatok a nekem kiválasztott utamon!”

Julika, Gödöllő

“Nagyon jó volt, sokat kaptam. Hihetetlenül jól összeverődött a csoport, nagyon sok vidámsággal, szeretettel teltek napjaink. A Beavatások nagyon sok erőt, energiát adtak, kíváncsian várom hatásakat eljövendő életemre. Valami elindult. Jó lenne nem elveszíteni ezt a társaságot, hangulatot,,érzést a hazaérkezést követően.”

Andi, Czegléd

“Köszönöm ezt az 5 napot! Fantasztikus élmény ebben gazdagodni! A tudásod előtt fejet hajtok és köszönöm, illetve hálás vagyok, hogy itt lehettem. A szeretet olyan fokát éltem meg, amit leírni és elmondani nem lehet. Köszönöm, hogy elhoztad ezt a csodát és, hogy ilyen szeretettel, alázattal és türelemmel átadtad részünkre.”

Zsuzsa, Budapest

“Nagyon meg vagyok elégedve a tanfolyammal, a tudásoddal és ahogyan azt átadtad. Élveztem meghitt hangulatot, amit teremtettél, a rítusokat kiegészítő programokat. Visszanyertem régi tudásomat! ”

Kata, Spanyolország

“A kezdeti nehézségek ellenére sikerült ki adnom magamból, amit ki kellett adnom és megkaptam azt, amire szükségem van! Annyi szeretetet kaptam és remélem adtam is, amivel el tudom kezdeni az új életemet!”

Móni, Siófok

“Nem szeretnék hazamenni, egy csodás burokban voltunk együtt ez alatt a pár nap alatt. Kortalanságod semmit sem számít tapasztalatod hatalmasságán. Bár sejtem, hogy ezt valóban nem csak ebben az életben szedhetted össze. Nehéz lenne most leírni azt a hála és köszönet érzést, amit most érzek.”.

István, Eger

“Rengeteg érzést, élményt és gondolatot adott a Munay-ki és reményt, hogy a jövő jobb lehet. Kapcsolódásokat múlthoz, jövőhöz, földi és isteni erőkhöz. Végleg pedig sok régebbi élményhez magyarázatot.”

István, Budapest

“Mindenkinek nyugodtan, tiszta szívből ajánlom, aki fejlődni, új, mély tapasztalatokat szeretne szerezni és nyitott az új és régi befogadása és tudására.”

Tamás

“Nehezen tudom szavakba önteni, amit a 2 nap alatt kaptam. az első beavatás katartikus élmény volt. Úgy érzem fejlődtem spirituálisan, már jobban át tudom adni magam!”

Bea, Hatvan

“Megírom, mit kaptam a beavatástól: az életet, az emberekhez, és különösen a jóhoz, a nőhöz, az anyához való kapcsolódási képességet, ami egész eddig olyan fájdalmasan hiányzott az életemből. Mivel állítólag a karmikus őseim között sok gyógyító volt, és a nappal, napszimbólummal nagyon sok ponton érintkezem az életemben, a harmadik szem bekötésénél végtelen nyugalmat és örömöt éreztem azért, hogy ez verge megtörtént. Tényleg MEGVÁLTÓ ÁLDÁS-ként értékelem ezt a beavatás az életemben. Kivételesen erős energiák vannak a kezedben. Ezt sok mindenkinek meg kellene tapasztalnia. Hálával, csodálattal és tisztelettel adózom értük az Inkáknak, Neked és a Teremtésnek. Remélem, kitartóan tudom majd növelni a belém ültetett magokat. Kérem hozzá az égiek szerető szigorát.”

Szilasi Éva, Budapest

“Nagyon szépen köszönöm a szombati Munay-Ki átadási napot. Nagyon jól éreztem magam, fantasztikus élményekben volt részem. Nagyon profin vezetted végig az egész napot. Sokan voltunk, hosszú volt, de az utolsó pillanatban sem tűntél fáradtnak. Amikor az átadásokat csináltad, teljesen “megváltoztál”. Nem Bogi ült velem szemben, hanem egy kortalan ősöreg, akiből hatalmas tudás és szeretet áradt felénk. Köszönöm szépen még egyszer!”

Belányi Éva
természetgyógyász és masszázs terapeuta

“Nagyon különleges erőket, energiákat mozgattál meg szombaton az Égiekkel együtt… Azt éreztem, hogy megszűnt a mostani síkunk és időkapuban áradtunk a sámáni erőkkel.Régi életek üzenete is ott lebegett a teremben, a tekintetünkben – mind megerősített, hogy ősi teremtő erőket aktiválunk és horgonyzunk le magunkban. Az első rítus alkalmával a szív-csakrámban éreztem az első kapunk kinyitását. A többi rítus is erős volt, de az utolsó tette fel az i-re a pontot és indította újra el a könnyeket a teremtő erőknek érzett mély hálával. Közben éreztem a teljes odaadásodat, szeretetedet a kis csoportunk felé – azt a mély elkötelezettségedet, hogy beleadd a lelkedet a folyamatba. Azóta több érdekes és mély megélésem volt – azt mindenképpen érzem, hogy a spirituális folyamatokat még árnyaltabban érzem, hogy jobban eggyé tudok válni a pillanat szépségével. Az idő még kevésbé fontos és csodálatos módon áramlásban vagyok vele – minden könnyedén alakul: elvárásoktól mentesen, teljes elfogadással. Hálásan köszönöm ezt a tartalmas napot és örömmel ébresztem a perui erőket az életemben.”

Bakó Eszter
Grafológus és regressziós terapeuta

“Szívből köszönöm még egyszer és nem elégszer, amit Rajtad keresztül lehetővé tettél. Igyekeztem mindent befogadni, és “figyelni”nagyon… Ezt a csodát, amit átéltünk hétvégén együtt, soha nem felejtem, és nem is akarom. Csinálom a Dél-Kígyó meditációt naponta, van,hogy vágyom rá, hogy többször.. Érzem és szinte látom, hogyan hagyom hátra a múltbéli fájdalmakat, hogyan válnak “csak” tapasztalattá..és úgy tudok rájuk visszanézni-hogy nem fájnak… Komoly transzformáció.. És én közben egyre erősödöm, egyre stabilabb,nhatározottabb vagyok. Még annyi, hogy miközben csinálom a meditációt,bolyan…..”SZÉP”érzésem van..”

Kiss Kata
természetgyógyász és masszázs terapeuta

“Köszönöm neked, hogy elhoztad ide, Magyarországra a Munay-kit. Köszönöm, a barátságodat, hogy elindultál a nagyvilágba és ott tanultál. … Köszönöm a történeteket és a tudást, amit átadtál és az önzetlenségedet. Nekem nagyon sokat jelentett ez a két nap és valóban érzem, hogy segít a Homo Luminussá válásban.”

Arató Mónika

“Köszönöm a sok-sok szeretetet, gyógyító energiát, felismerést és útmutatást legbensőbb énemhez, az Univerzumhoz, Istenhez. Köszönöm, hogy megkaptam a lehetőséget és útmutatást ahhoz, hogyan tegyem jobbá, mint saját magam, mint ezt a csodás világunkat, amelyben élünk és létezünk. Hálásan köszönöm mindezt.”

Csabi

Munay-Ki beavatás

A Munay- Ki csoportos beavatás egy 3-4 napos elvonulás. A Munay- Ki rítusai mellett különböző Inka szertartásokkal és meditációkkal töltjük a napokat, amik segítségével tisztulunk és gyógyulunk, hogy a végén részesüljünk a beavatásban. Az elvonulásra szeretettel várom mindazokat, akik már megkapták a Munay- Kit és azokat is, akik most szeretnének megismerkedni vele.

Munay-ki elvonulás

A Munay- Ki mélyítő elvonulás alatt átadásra kerül mind a 9 Munay- Ki rítus. A gyakorlások és a technika elmélyítése alatt meg is tanulják a résztvevők, hogyan kell átadni eme rítusokat. Emellett különböző meditációkban kapcsolódunk össze a Négy Elemmel (Föld, Víz, Levegő, Tűz), erőállatokkal és archetípusokkal. A programok bent és kint, a természet lágy ölén lesznek megtartva, ahol lesz sámán utazás, sámán gyógyítás, dobolás, zenélés és napfelkelte meditáció is. Az utolsó este tűz szertartás keretében lesznek az új Munay-ki mesterek inka tradíció szerint beavatva.

Időpont: 2020. Április 16-19.

Helyszín: szervezés alatt
Részvételi díj: 85.000 Ft
Jelentkezési határidő: Március 15.
Korai kedvezmény március 1-ig, ekkor 77.000 Ft
Az ár tartalmazza a szállást, a programot és napi 3 étkezést.

Időpont: 2020. Augusztus 20-23.

Helyszín: szervezés alatt
Részvételi díj: 85.000 Ft
Jelentkezési határidő: Augusztus 1.
Korai kedvezmény július 1-ig, ekkor 77.000 Ft
Az ár tartalmazza a szállást, a programot és napi 3 étkezést.

A programra hozz magaddal:
 • kényelmes ruhát minden időjárásra, esőkabátot, polifoamot, hálózsákot
 • jegyzet füzetet
 • hangszereket (dob, gitár, csörgő, csengő)
 • vizes palackot
 • gyümölcsöt, amit majd közösen áldunk meg és fogyasztunk el
 • teljes fehér ruhát az utolsó esti beavatáshoz
 • egy régi ruhát, ami a múltat jelképezi és amitől meg fogtok majd vállni

Hogyan fog az életem változni a Munay-Kival?

 • Rezgésszinted megemelkedik
 • Mélyebb lelki kapcsolatokat alakítasz ki
 • Könnyebben meglátod majd a ’teljes képet’ és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni
 • Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad
 • Életcélod világossá válik előtted, s követni fogod, ami örömet okoz neked
 • Könnyebben fogsz egy magasabb bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva élni
 • Tudod ki vagy és szereted is azt
 • Könnyebben zárod ki azokat a dolgokat az életedből, amik nem működnek
 • Csodálatos módon megváltozol. A világ csodálatos módon megváltozik körülötted
 • Az életed könnyebben áramlik majd és felfigyelsz a téged körülvevő csodálatos dolgokra

Mit kell tennem miután megkaptam a Munay-ki Rítusokat?

A beavatási rítusok felerősítenek minket a Föld és minden teremtmény védelmére. A Földőrző mikor átadja a Munay-Kit egy diáknak, akkor maguk a fénylő teremtmények adják tovább leszármazottjaikat a mester fején keresztül, ahogy annak homloka összeér a diák homlokával. Ahhoz, hogy ezt az energia információt átadja, a Földőrző egyszerűen fenntartja azt a szent állapotot és annak a szintnek a rezgését, amit át akar adni. Amint részesültél mind a kilenc rituáléban, azok immár a tieid, add át másoknak, ahogyan szeretnéd. Beavathatsz embereket az egyik, néhány, vagy mindegyik rítusba. A Pi kő csak azoknak van ajándékozva, akik mind a kilenc rítusban részesültek. Remélhetőleg a rituálék minél több emberhez elérnek majd. A prófécia szerint, ekkor tanúi lehetünk az új emberiség és civilizáció születésének a bolygón. Mi vagyunk Azok, akikre vártunk.