Munay-Ki

MUNAY-KI

A 2011-es évet Dél-Amerikában töltöttem. Spirituális utazásom célja Hermano Tahuiro inka pap tudásának megismerése volt. Ott találkoztam a sámán gyógyítás alapjaival és a Munay-Kival, ami később általam jutott el Magyarországra. A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, jelentése „Szeretlek”. Ez az ősi spirituális tradíció az energiával és a négy elemmel (föld, víz, levegő, tűz) dolgozik.  A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek az idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

Tapasztald meg az erejét ennek a tradíciónak, a természet erőit használó gyakorlatokkal! Ébreszd fel a benned rejlő bölcsességet és válj tudatosabbá, saját magad és az emberiség gyógyulásáért! 
Az idő most jött el!

A beavatás egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására, amik nemcsak gyerekkorbeli, de karmikus és előző életbeliek is lehetnek. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. Ezen sebek megtisztítása után szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj a Homo Luminous.

Az ősi amerikaiak próféciáik szerint az új emberiség természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. Ez a kilenc rítusú beavatás a kód ehhez az új emberiséghez, ami napjainkig csak az andokbeli magasrendű bölcsek számára volt elérhető. Tradicionálisan, valakinek éveket kellett szent tanulással töltenie mielőtt és miközben részt vehetett a beavatási rituálén. Viszont az emberi történelem egy kritikus csomóponthoz érkezett, így az andokbeli Öregek döntöttek, ezen rítusok el kell jussanak minél több emberhez.

A Munay-kit lehetőséged van hétköznapokon egyéni energia átadás formájában megkapnod  vagy hétvégi, csoportos, egy vagy több napos elvonulások keretében elsajátítanod. A három, négy napos elvonulás alatt a résztvevők megkapják mind a kilenc beavatási rítust és meg is tanulják azt átadni. A rítusok mellett különböző gyógyító szertartásokat és meditációkat tartunk, hogy összekapcsolódjunk a négy elemmel (föld, víz, levegő, tűz). Az elvonulások kis csoportban történnek.

Lehetőség van a Munay-Ki rítusait egyénileg, részleteiben megkapni 5 x 2,5 óra alatt. Ezalatt a résztvevő megkapja mind a 9 beavatási rítust és meg is tanulja hogyan kell azokat átadni.

Részvételi díj:
 5 × 15.000Ft
Helyszín: Balatonalmádi

Egyéni megbeszélés alapján, hétköznapokon.

Részvételi díj:
 10.000Ft/óra. Bérlet kedvezmény: 40.000Ft/ 5 alkalom.
Helyszín: Balatonalmádi

A Munay-ki átadás egy különleges formája a csoportos átadás. Erre különböző 2-4 napos programokat szervezünk Budapesten vagy a Balatonfelvidéken. A program alatt a beavatott megkapja mind a 9 Munay-Ki Rítust.
Az átadások kis csoportokban történnek, így limitált számban várom az érdeklődőket (4-8 fő).

Időpont: Az általam szervezett időpontokat lásd lentebb. Egyéb esetben igény szerint, min 4 fő részvétele esetén bárhol az országban szívesen megtartom.
Részvételi díj:
 50.000Ft/fő megfelelő számú résztvevő esetén
Helyszín: igény szerint

Munay-Ki visszajelzések

Munay-Ki beavatás

A Munay- Ki csoportos beavatás egy 3-4 napos elvonulás. A Munay- Ki rítusai mellett különböző Inka szertartásokkal és meditációkkal töltjük a napokat, amik segítségével tisztulunk és gyógyulunk, hogy a végén részesüljünk a beavatásban. Az elvonulásra szeretettel várom mindazokat, akik már megkapták a Munay- Kit és azokat is, akik most szeretnének megismerkedni vele.

Munay-ki elvonulás

A Munay- Ki mélyítő elvonulás alatt átadásra kerül mind a 9 Munay- Ki rítus. A gyakorlások és a technika elmélyítése alatt meg is tanulják a résztvevők, hogyan kell átadni eme rítusokat. Emellett különböző meditációkban kapcsolódunk össze a Négy Elemmel (Föld, Víz, Levegő, Tűz), erőállatokkal és archetípusokkal. A programok bent és kint, a természet lágy ölén lesznek megtartva, ahol lesz sámán utazás, sámán gyógyítás, dobolás, zenélés és napfelkelte meditáció is. Az utolsó este tűz szertartás keretében lesznek az új Munay-ki mesterek inka tradíció szerint beavatva.

Időpont: 2020. Április 16-19.

Helyszín: szervezés alatt
Részvételi díj: 85.000 Ft
Jelentkezési határidő: Március 15.
Korai kedvezmény március 1-ig, ekkor 77.000 Ft
Az ár tartalmazza a szállást, a programot és napi 3 étkezést.

Időpont: 2020. Augusztus 20-23.

Helyszín: szervezés alatt
Részvételi díj: 85.000 Ft
Jelentkezési határidő: Augusztus 1.
Korai kedvezmény július 1-ig, ekkor 77.000 Ft
Az ár tartalmazza a szállást, a programot és napi 3 étkezést.

A programra hozz magaddal:
 • kényelmes ruhát minden időjárásra, esőkabátot, polifoamot, hálózsákot
 • jegyzet füzetet
 • hangszereket (dob, gitár, csörgő, csengő)
 • vizes palackot
 • gyümölcsöt, amit majd közösen áldunk meg és fogyasztunk el
 • teljes fehér ruhát az utolsó esti beavatáshoz
 • egy régi ruhát, ami a múltat jelképezi és amitől meg fogtok majd vállni

Hogyan fog az életem változni a Munay-Kival?

 • Rezgésszinted megemelkedik
 • Mélyebb lelki kapcsolatokat alakítasz ki
 • Könnyebben meglátod majd a ’teljes képet’ és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni
 • Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad
 • Életcélod világossá válik előtted, s követni fogod, ami örömet okoz neked
 • Könnyebben fogsz egy magasabb bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva élni
 • Tudod ki vagy és szereted is azt
 • Könnyebben zárod ki azokat a dolgokat az életedből, amik nem működnek
 • Csodálatos módon megváltozol. A világ csodálatos módon megváltozik körülötted
 • Az életed könnyebben áramlik majd és felfigyelsz a téged körülvevő csodálatos dolgokra

Mit kell tennem miután megkaptam a Munay-ki Rítusokat?

A beavatási rítusok felerősítenek minket a Föld és minden teremtmény védelmére. A Földőrző mikor átadja a Munay-Kit egy diáknak, akkor maguk a fénylő teremtmények adják tovább leszármazottjaikat a mester fején keresztül, ahogy annak homloka összeér a diák homlokával. Ahhoz, hogy ezt az energia információt átadja, a Földőrző egyszerűen fenntartja azt a szent állapotot és annak a szintnek a rezgését, amit át akar adni. Amint részesültél mind a kilenc rituáléban, azok immár a tieid, add át másoknak, ahogyan szeretnéd. Beavathatsz embereket az egyik, néhány, vagy mindegyik rítusba. A Pi kő csak azoknak van ajándékozva, akik mind a kilenc rítusban részesültek. Remélhetőleg a rituálék minél több emberhez elérnek majd. A prófécia szerint, ekkor tanúi lehetünk az új emberiség és civilizáció születésének a bolygón. Mi vagyunk Azok, akikre vártunk.