Coaching

súlyvesztés

A Boldogság Coaching program arra lett tervezve, hogy megerősítsen Téged az összpontosításban, kitartásban és olyan technikát adjon a kezedbe, amire szükséged van a folyamatos eredményhez, amit  el szeretnél érni életed különböző, fontos területein.

A program keretében segítek neked kristály tisztává tenni azt a célt, ami elérése mellett el tudsz köteleződni. Ezután megnézzük, hol állsz most és mi hiányzik ahhoz, hogy ott legyél, ahol szeretnél / hogy az legyél, aki szeretnél.

Következő lépésben azonosítjuk, azokat az akadályokat, amik céljaid útjában állnak. Ezek lehetnek múltbéli traumák, nehézségek, de egy hosszabb ideig fennálló feszültséggel teli helyzet is. Emellett segítek neked megtalálni azokat a blokkokat, amiket legtöbbször gyerekkorunkból, gyakran az első pár évünkből hozunk. Ezeknek a belső konfliktusoknak, gátaknak a feloldása után/közben olyan módszereket sajátítasz el, amik segítenek még gyorsabban és hatékonyabban elérni céljaidat.

Coaching programod egy olyan partnerség, ami a ma ismert leghatékonyabb technikákat ajánlja neked, a kiegyensúlyozott, és örömteli élethez, amire mindig is vágytál. Ehhez viszont neked is bele kell adnod magad, hogy azzal az elköteleződéssel állj hozzá az utadhoz, amit az életed megérdemel!

Ezután olyan élmények érnek majd a mindennapokban, amik megélése egy magasabb szintü örömöt és szeretetet hoz az életedbe, mint előtte bármikor.

Minden sztár sportolónak, énekesnek, illetve sikeres üzletembernek is van egy coach-a (edzője), aki segíti Őt a céljai elérésében. Most neked is lehet egy saját edződ, aki elkísér Téged a boldogságod felé!

Coachingon részt vehetsz személyesen és Skypeon is.