Hipnózis

HIPNÓZIS

Mi az a hipnózis?

A hipnózis egy optimális állapot, hogy változást hozz az életedbe. Teljesen természetes tudatállapot, nem más, mint összpontosított tudatosság. Azóta létezik, mióta az emberiség. A mindennapi életben is megmutatkozik, mikor belemerülsz a TV műsorba és nem hallod, ha beszélnek hozzád. Általában tested teljesen ellazul, relaxál, míg elméd éber marad.

Biztonságos e?

Hipnózis alatt teljesen tudatában vagy a történéseknek és ezt kontrollálni is tudod. A hipnotizőr semmi olyat nem tanácsolhat neked, amit te nem szeretnél és ez a pozitív dolgokra is igaz. Lehetetlen benne ragadni, ilyen még soha nem fordult elő. A legrosszabb dolog, ami veled történhet, hogy elalszol.

A hipnózis nem alvás

Az alanynak be van csukva ugyan a szeme, de csak a jobb koncentráció érdekében. Sokan meglepődnek, hogy hipnózisban még szemüket kinyitni, mozogni, sétálni és beszélni is tudnak.

Hogyan segít neked?

Ebben a helyzetben tudatod, teljes mértékben arra tud koncentrálni, amit meg szeretnél oldani és hatékonyabban el tudod érni a kívánt pozitív változásokat. Hipnotizőrként segítek neked elérni ezt a stádiumot, egyéni hipnózis foglalkozáson vagy önhipnózis tanfolyamon.

Miben segít?
  • Önfejlesztés (közérzet javítása, önbizalom növelése, prezentációs készség fejlesztése, stressz csökkentése, félelem leküzdése, hatékonyabb tanulás, szülöi készségek fejlesztése, kapcsolatok harmonizálása, életcélod megtalálása)
  • Leküzdeni a rossz szokásokat (dohányzás, köröm rágás, mértéktelen nassolás, halogatás szokása)
  • Új szokások kialakításában (rendszeres testmozgás, önmotiváció, türelem fejlesztése)
dohányzás leszokás

Egyéni foglalkozás

A hipnózis foglalkozás a hipnózis terápiás használata, ami céljai elérése felé vezeti az embereket. Képzeld el, hogy az elméd egy gyep a házad előtt. Még a legjobban karbantartott kertben is, ha közelről megnézed, találsz gyomot...

félelem lekűzdése

Előző élet regresszió

Gyakran jelenlegi problémáink a születésünket előző életeinkben gyökereznek. Az előző életek megismerésének egyik legelterjedtebb lehetősége a hipnózissal történő regresszió. Ilyen célú utaztatást főleg fejlesztő céllal végzünk...

stressz csökkentése

Gyakran ismételt kérdések

Én is hipnotizálható vagyok? Milyen érzés? Elvesztem tudatomat vagy teszek olyat, amit nem akarok? Tudja a hipnotizőr irányítani az akaratomat? El kell mondanom az igazságot?