Előző élet regresszió

félelem lekűzdése

Gyakran jelenlegi problémáink a születésünket előző életeinkben gyökereznek. Az előző életek megismerésének egyik legelterjedtebb lehetősége a hipnózissal történő regresszió. Ilyen célú utaztatást főleg fejlesztő céllal végzünk. Korábbi életünk újbóli átélése gyógyírt nyújthat fóbiákra, félelmekre, javíthat kapcsolataink minőségén és testi-lelki jólétünkön.

Sokan keresnek fel regressziós szakembert, mert egy bizonyos problémát szeretnének megoldani, vagy akik egy bizonyos személyhez, vagy személyekhez való előző életbeli kapcsolatot akarnak felderíteni.

A problémám előző életből vagy jelenlegiből származik?

A hipnózis foglalkozások alkalmával minden esetben felderítjük a problémák gyökereit. Ezen gyökerek vagy ebből az életből, vagy ezt megelőző életből erednek. Tapasztalatom szerint egy bizonyos fajta hit az előző életekben, szükséges az odalátogatáshoz. Némely esetben a kliens rögtön az Előző Élet Regresszió miatt jön hozzám, s rögtön ezzel a szándékkal keressük meg a problémák gyökereit. Természetesen, ha  probléma mégiscsak ebből az életből ered, akkor azt is kezeljük.