Energia kezelés

energia gyógyítás

Világunkban minden létező, élő és élettelen dolog energiából, rezgésből áll. Az energia szüntelenül kering bennünk és körülöttünk. A kínaiak csinek, a japánok kínek, a hinduk pedig pránának hívják, ezt az élet energiát, ami a szervezetünknek az élet fenntartásához szükséges. Folyamatosan és öntudatlanul vesszük magunkhoz a levegőből, a napfényből és a földből.

Az emberi test alapvetően három részből áll. A látható fizikai testből, az energiatestből, valamint az asztráltestből.  Az energiatestünkön helyezkednek el energiaközpontjaink, a csakráink. Ezeken keresztül jut a testünkbe az energia, ami fizikai és energiatestünk helyes működéséhez szükséges. Ahogy a fizikai testünket behálózzák a vérerek, így az energiatestünket behálózzák a meridiánok/nadik. Ezeken keresztül áramlik az energia.

Ezt a tudást használják fel minden olyan technikában, melyben az energiaáramlást harmonizálják. Ilyen az akupunktúra, az akupresszúra, a reflexológia, a kézrátételes gyógyítások (Prána Gyógyítás, Reiki, Pránanadi) és a sámán gyógyítások is. Hasonló képpen ezen alapszik a Jóga, a Csí Kung és a Táj Csí is. Az utóbbiak során az elvégzett gyakorlatok hatására aktiválódnak és tisztulnak a csakráink és veszik fel az energiát az univerzumból.

Az energia kezelés ősi tudomány, mely a lélek és az egész fizikai test gyógyítását és fejlődését az életenergia (csi /kí / prána) segítségével éri el. Energia kezelés során segítünk helyreállítani a szervezet energiarendszerét, hogy meg tudja gyógyítani önmagát. Ha elzáródások alakulnak ki az energia mezőben, eltávolítjuk azokat, ha pedig energiahiány lép fel, pótoljuk az energiát. Amennyiben ez nem történik meg, a csakrák gyengülnek, elkoszosodnak, a meridiánokon pedig blokkok keletkezhetnek, melyek a fizikai test és a lélek betegségeit okozhatják.

Az energia-kezelés következtében

  • Csökkennek a fizikai és lelki fájdalmak
  • Feloldódnak a negatívnak nevezett érzések, mint gyűlölet, harag, félelem
  • Felgyorsul az emberi szervezet regenerálódó képessége, ezáltal a gyógyulási folyamat
  • Emelkedik rezgés szintünk és tudatosságunk
  • Tovább mélyül önismeretünk

Az energia  kezelésen 1 órában dolgozunk a különböző energia gyógyító módszerekkel (Prána Gyógyítás, Kapcsolatteremtő Gyógyítás), sámán gyógyító technikákkal, a Munay-ki energiáival, kristályokkal, illóolajjal, zenével. Feloldjuk az energia testünkben keletkezett blokkokat, kitisztítsuk a negatív energiákat, hogy feltöltődhessünk az isteni, gyógyító energiával.