Gyakran ismételt kérdések

stressz csökkentése

Én is hipnotizálható vagyok?
Természetesen. Bárki megtapasztalhatja a hipnózis, aki átlagos intelligenciával és képességgel rendelkezik, aki követni tudja az utasításokat. Ez magában foglalja a tiniket és a gyerekeket is. A hipnózis természetes állapot. Sokan nem is tudják, vagy veszik észre, hogy hipnózisban vannak. Mindennapi hipnózis például akkor alakul ki, mikor vezetsz  és annyira elgondolkodsz, hogy nem veszed észre, már be kellett volna fordulnod. Esetleg mikor könyvet olvasol a buszon, belemerülsz, észre sem veszed, mikor le kellett volna szállnod.

Milyen érzés a hipnózis?
A hipnózis igazából nem egy meghatározható érzés. Hiszen ez nem egy érzés, hanem egy tudatállapot. Például, mikor hirtelen megértettél valamit, amit eddig is tudtál, de most a megértés egy magasabb szintre emelkedett. Ez az úgynevezett “AHA pillanat”. A hipnózis is valami hasonló, mert olyan információhoz jutsz hozzá, amiről eddig nem is tudtad, hogy tudod. Ezek megismerése és megértése segít pozitív változásokat hozni életünkbe. Emellett legtöbbször ellazult leszel, hiszen a relaxálásra koncentrálunk a hipnózis elején.

Elvesztem tudatomat hipnózis alatt vagy teszek olyat, amit nem akarok?
Egyáltalán nem. Teljesen tisztában vagy mi történik veled és emlékezni is fogsz mindenre. Még hipnózisban is megvan a képességed, hogy elfogadd vagy elutasítsd a neked adott szuggesztiókat. Hipnózis nem csináltathat veled semmit, amit normál körülmények között nem csinálnál, vagy ami ellenkezik értékeiddel.

Tudja a hipnotizőr irányítani az akaratomat?
A hipnózis nem elmekontroll. Ez a sztereotípia, sajnos a filmekből származik.

El kell mondanom az igazságot hipnózisban?
A hipnózis nem igazság szérum. A hipnózis alatt beszélgetni fogunk azzal a témával kapcsolatban, amiért ide jöttél, és ha elmondod az őszinte gondolataidat, az segít megoldani a problémákat. Ha úgy döntesz, nem osztod meg őket, az rajtad áll. Én csak annyira tudok segíteni neked, amennyire megengeded.

Mennyi ideig tartanak a foglalkozások?
Minden kliens és problémája egyedi, így nincs egy fixen meghatározható számú alkalom. Ahhoz, hogy hosszú távú változás történjen, általában 4-6 alkalmon keresztül dolgozunk egy bizonyos célon. Alkalmanként körülbelül másfél óra.

A hipnózis alatt úgy fogok járni, mint a csirke?
Nem. Ahogyan mi együtt dolgozunk a legmagasabb szintü professzionális hozzáállásban lesz részed. A kliens tisztelete és kényeleme a legelső. Az első foglalkozás célja, hogy a kliens megismerje mi az a hipnózis és mi nem, illetve a filmekből felszedett tévhiteket szétfoszlassuk. Amíg a „show hipnózis” valóban létezik, hogy az embereket szórakoztassa, mi ilyeneket nem gyakorlunk.

Miért menjek el az Önhipnózis tanfolyamra, mikor lehet Önhipnózis CD-ket is kapni?
Amikor önhipnózist könyvekből vagy CD-ről próbálod elsajátítani mindig azon, töprengsz, hogy vajon helyesen csinálod e. A központban egy 7th Path™ -ban képzett mester hipnotizőr tanítja neked a technikát, azzal együtt, hogyan tudod elérni a hipnózis stádiumot önállóan.

Emellett a legtöbb ilyen CD csupán pozitív szuggesztiókat tartalmaz, amik az esetek többségében nem elégségesek a hosszú távú változáshoz. Ezek a pozitív szuggesztiók a régi “programjaiddal”, berögződéseiddel, hiteiddel ellentétesek, így a régi program kiüti az újat. A 7thPath™-ban először ezt a régi programot semlegesítjük, hogy az aztán adott pozitív szuggesztió még hatékonyabb legyen.

Hogyan tovább?
Most, hogy megismerted mi az a hipnózis, hogy az biztonságos és hatékony, keress fel telefonon vagy emailben és rögtön el is kezdünk dolgozni céljaidon

Gyakran ismételt kérdések.

A leggyakoribb kérdések és válaszok hipnózissal kapcsolatosan

Én is hipnotizálható vagyok?

Természetesen. Bárki megtapasztalhatja a hipnózis, aki átlagos intelligenciával és képességgel rendelkezik, aki követni tudja az utasításokat. Ez magában foglalja a tiniket és a gyerekeket is. A hipnózis természetes állapot. Sokan nem is tudják, vagy veszik észre, hogy hipnózisban vannak. Mindennapi hipnózis például akkor alakul ki, mikor vezetsz  és annyira elgondolkodsz, hogy nem veszed észre, már be kellett volna fordulnod. Esetleg mikor könyvet olvasol a buszon, belemerülsz, észre sem veszed, mikor le kellett volna szállnod.

 

Is it Layered ?

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

How can I edit the masks ?

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.

What do I need to open the files ?

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words

How can I edit smart objects ?

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from “de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation

Is the font free ?

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur