Önhipnózis

Önhipnózis Tanfolyam

SOK PROBLÉMA, AMIT EDDIG CSAK EGY TERAPEUTA SEGÍTSÉGÉVEL VOLT MEGOLDHATÓ, MOST TE ÉS AZ ELMÉD MEGOLDHATOD!

Az önhipnózis elsajátításával otthon, önállóan tudod feloldani a mindennapi stresszt, feldolgozni és elengedni a múlt fájdalmas eseményeit és minden olyan hiedelmet és gondolatot, ami  megakadályoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyél.

Az önhipnózissal nem kell problémáidat vagy a múltadat senkinek sem elmondanod. A munka teljesen magadban zajlik. Ha úgy döntesz, mégis szeretnél valakivel beszélni a problémáidról, én segíthetek neked, hogy gyorsabban túljuss rajtuk.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A 7TH PATH™ ÖNHIPNÓZIS?

7th Path™ Önhipnózis egyszerű, könnyen, bárki számára elsajátítható technika. Egy régi mondás szerint “először ki kell üríteni a poharat, mielőtt bármit bele tudnál tenni”. Más önhipnózis technikák és egyéb módszerek problémája, hogy a magadnak adott szuggesztió, ellenkezik az évekkel ezelőtt kialakult programmal, hiedelemmel, így akármennyire akarsz hinni és változni, a régi program kiüti az újat. A 7th Path™ önhipnózissal először eltávolítjuk a régi programot, ezáltal elménk könnyen elfogadja az új szuggesztiót. Amint ürül a pohár, a 7th Path™ gyakorlójaként akármilyen pozitív változást elérhetsz, amit csak akarsz. Elkezded jobban érezni magad és eléred céljaid, anélkül, hogy azon külön dolgoznál.

TISZTÍTÓ SZINT

Az önhipnózis első két modulja az úgynevezett “Tisztító szint” (alap szint). Itt ismerkedsz meg a módszer tudományos, pszichológiai hátterével, működésével és a hipnózissal. Megismered miért a hipnózis a ma ismert egyik legjobb önfejlesztésre alkalmas állapot, ahol bármely hiedelmed, berögződésed és gondolatod megváltoztatható, hogy pozitív változást hozz életedbe. Megtanulod, hogyan tudod önállóan elérni az önhipnózis állapotát. Elsajátítod azokat az önhipnózis fortélyokat, melyekkel el is kezded rögtön kiüríteni a poharad, azaz elkezded feldolgozni a múlt olyan eseményeit, amik mind a mai napig hatnak rád (akkor is ha ennek nem is vagy tudatában)! Ezután elkezded bevonzani azokat a dolgokat az életedbe, amikre mindig is vágytál

BEVONZÓ SZINT

A haladó szint két modulja a “Bevonzó szint”. Ezen a szinten elkezdjük feltölteni a korábban már kiürített poharat, azaz az önhipnózis azt a részét tanulod meg, amivel elindulsz egy még hatékonyabb úton célod felé, mint eddig valaha. Ez magában foglalja életcélod megtalálását, egyéb terveid kitűzését és elérését, melyekhez hitet, motivációt és önbizalmat építesz a módszer segítségével, hogy végre ne álljon senki utadba, még te magad se!

VÉGSŐ TEREMTŐ SZINT

Ezeket követi a “végső teremtés” két modulja, ahol az öreg autódból átülsz egy vadonatúj versenyautóba és ennek gyorsaságával dolgozod fel mindazt a múltban felhalmozott salakanyagot, ami a tudattalanodban van elraktározva és eddig akadályozott téged, hogy olyan kiegyensúlyozott és boldog legyél, amilyen szeretnél lenni. Majd tovább alakítva kapcsolatodat az univerzum végtelen erőforrásával teremted tovább az életed, amiről álmodtál.

HOGYAN SAJÁTÍTHATOM EL AZ ÖNHIPNÓZIST?

Az alábbi módok közül bármelyiket választod, folyamatos erőforrás és támogatás áll majd rendelkezésedre és részt vehetsz a rendszeresen megrendezésre kerülő csoportos gyakorló körön, ahol a többi résztvevővel együtt gyakorolhatsz és megoszthatjátok élményeiteket, tapasztalataitokat. Emellett, ha újból részt szeretnél venni a tanfolyamon, ezt is megteheted.

Népszerű módja a 7th Path™ elsajátításának.  Csoportos tanfolyam Budapesten, Veszprémben és környékén elérhető előre meghirdetett időpontban. Aktuális időpontok itt a weboldalon, illetve a facebook-on találalhatók.

A 7th Path™ tanulás különleges formája. A magán órákon egyedül dolgozol a 7th Path™ oktatóval, aki így csak rád figyel. Részt vehetsz személyesen Balatonalmádiban. Görgess le az oldal aljára található email címért vagy telefonszámért és egyeztessünk időpontot!

A 7th Path™ önhipnózist online is el tudod sajátítani, amennyiben a személyes találkozó nem lehetséges. Ehhez nem kell más, mint egy csendes szoba, ahol 1-2 órára egyedül tudsz lenni, egy laptop, táblagép vagy telefon a Zoom programmal, kamerával és egy előre megbeszélt időpont.

ÖNHIPNÓZIS HANGANYAG

KÖVETKEZŐ ÖNHIPNÓZIS TANFOLYAM IDŐPONTJA

Tisztító Szint (Alap I-II.)
2020. február 21-23.
Budapest

Bevonzó Szint (Haladó III-IV.)
2020. március

Részvételi díj

TISZTITÓ SZINT

65.000 Ft

BEVONZÓ SZINT

75.000 Ft helyett most 55.000 Ft

TISZTITÓ ÉS BEVONZÓ SZINT

135.000 Ft helyett most 105.000 Ft

+ AJÁNDÉK egyéni coaching
(15.000 Ft értékben)

Végső Teremtő Szint (V.): egyéni megbeszélés alapján
Végső Teremtő Szint (VI.): 
egyéni megbeszélés alapján

Részvételi díj: 50.000Ft/ modul.

A tanfolyamra kényelmes ruhába gyere és hozz magaddal jegyzetfüzetet, tollat és vizes palackot.